Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З понеділка на вулиці Княгині Ольги тимчасово діятимуть зміни в організації дорожнього руху

Франківська районна адміністрація просить водіїв звернути увагу, що з понеділка на ділянці ремонту шляхопроводу на вул. Кн. Ольги тимчасово діятиме нова організація дорожнього руху.

Зокрема, рух транспорту в обидва боки буде можливий лише крайніми правими смугами. Досі проїзд був дозволений навпаки, лише лівими смугами.

Як повідомив керівник Франківської РА Ігор Савка, ремонт шляхопроводу на вул. Кн. Ольги перебуває на завершальному етапі. Роботи планують закінчити орієнтовно за два тижні. Тут вже виконано весь комплекс демонтажних та підготовчих робіт, облаштування тротуарного покриття з попереднім бетонуванням основи, перильного огородження, влаштування колесовідбійників та системи водовідведення.

Впродовж наступних двох тижнів на крайніх лівих смугах заплановано здійснити ремонт деформаційних швів, зокрема зняття старого дорожнього полотна, влаштування гідроізоляції, бетонування та покриття верхнім шаром асфальту.

Львівська міська рада просить мешканців вибачення за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням необхідних ремонтних робіт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ