Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З понеділка почнуться роботи по розширенню пункту пропуску „Шегині”

6 вересня голова Мостиської райдержадміністрації Юрій Візняк провів нараду за участю першого заступника голови райдержадміністрації О. Макара, головного архітектора району Г. Новіцького, начальника АПБ В. Федечка, начальника фінансового управління І. Мазура, начальника ГЕВ Мостиської митниці О. Сабата, керівника ТзОВ “Електрол” Ю. Валяшека з питань благоустрою та розширення павільйонів прикордонної інфраструктури міжнародного автомобільного пропуску “Шегині” Мостиської митниці. Це розширення дозволить збільшити пропускну спроможність та пасажиропотік пропуску. На роботи по розширенню буде виділено 29,5 тис. грн з місцевого бюджету. Розпочнуться будівельно-монтажні роботи у понеділок, 11 вересня.

Як повідомив у коментарі „Гал-info” голова Мостиської РДА Юрій Візняк, для початку робіт вже готові всі дозволи та складені списки осіб, які працюватимуть на пропуску. „Суть цих робіт – добудова по 2,5 метра з лівої і правої сторін прикордонних павільйонів”, - пояснив Юрій Возняк. Це дозволить збільшити пропускну спроможність пункту пропуску  „Шегині” удвічі.
Під час будівельно-монтажних робіт режим роботи пропуску змінюватись не буде. Закінчити розширення пункту „Шегині” планують до 1 жовтня. Роботи проводитиме ТзОВ „Електрол”.  

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ