Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

З понеділка у Львові працюватиме комісія з контролю за безпекою перевезення пасажирів та якості їх обслуговування

До 20 липня, згідно з розпорядженням міського голови Львова Андрія Садового, буде утворено комісію для контролю за безпекою перевезення пасажирів, якості їх обслуговування та покращення екологічної ситуації у Львові – повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.

Очолить комісію начальник управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Микола Шкурган. До її складу також увійдуть представники управління транспорту і зв’язку, КП “Адміністративно-технічне управління“, територіального управління
Головдержінспекції на автомобільному транспорті у Львівській області, ДПІ у м.Львові, державного управління екології та природних ресурсів у Львівській області та ЛМУ УМВСУ.
Голові комісії міський голова доручив скласти графік роботи перевірки автопідприємств, з якими укладені договори на перевезення пасажирів автомобільним транспортом, щодо обслуговування пасажирів, безпеки їх перевезення та покращення екологічної ситуації у м.Львові. Відтак цей графік має бути узгоджено з усіма членами комісії та подано на затвердження першому заступникові міського голови Миколі Одусі.
Тож уже з понеділка, 24 липня, комісія з контролю за безпекою перевезення пасажирів, якості їх обслуговування та покращання екологічної ситуації у м.Львові розпочне роботу, згідно із затвердженим графіком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ