Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

З посади Голови Державної служби геології та надр України звільнено Дмитра Кащука

З посади Голови Державної служби геології та надр України звільнено Кащука Дмитра Анатолійовича - за власним бажанням.

Відповідне розпорядження Прем’єр-міністра України А. Яценюка датоване 10 грудня цього року, номер розпорядження - № 1201-р.

Дмитро Кащук був призначений на посаду Голови Державної служби геології та надр України  розпорядженням Кабінету Міністрів України № 488-р від 21 травня 2014 р.

Довідка ( за Вікіпедією).

Дмитро Анатолійович Кащук народився 4 травня 1983 року у Львові.

Упродовж 1990–2000 років навчався у середній школі № 82 Львова. Вищу освіту здобув у Національному університеті «Львівська політехніка», де навчався в Інституті економіки і менеджменту за за спеціальністю «Міжнародна економіка» (2000–2005 рр.).

Крім того, у 2004 році вступив до Інституту післядипломної освіти Національного університету імені Івана Франка, де здобув фах правознавця.

З 2011 року навчається в Національній академії державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління» (заочна форма навчання).

Володіє англійською та німецькими мовами (поглиблював знання іноземних мов на курсах у Відні (Австрія).

Упродовж 2005–2006 стажувався у Голови Комітету Верховної Ради з питань економічної політики, управління народним господарством, власності та інвестицій.

2006 р. стажувався у заступника Голови Комітету Верховної Ради України з питань правової політики.

2006–2008 працював помічником-консультантом народного депутата України (Комітет Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, Комітет Верховної Ради України з питань бюджету). Під час своєї роботи в Комітеті Верховної ради України з питань бюджету брав участь у розробці законопроектів про Державний бюджет України на відповідні роки та у підготовці бюджетних ініціатив, спрямованих на збільшення дохідної частини Держаного бюджету.

У 2008 призначений заступником директора департаменту розвитку експорту Міністерства економіки України, а 2009 року — заступником директора департаменту — начальником відділу розвитку експорту департаменту зовнішньоекономічної політики Міністерства економіки України. Займався розробкою стратегії розвитку експорту, механізмів кредитування та страхування експорту, підтримкою українського експорту закордоном та створенням сайту www.ukrexport.gov.ua.

2010–2011 — Заступник начальника Головного управління економіки та інвестицій — Начальник управління інвестиційної політики Львівської обласної державної адміністрації. За період роботи в економіку області залучено інвестиції 10 великих вітчизняних та іноземних інвесторів на виробництво сонячних батарей, абразивних матеріалів, будівельних матеріалів, кабельної продукції.

У 2013 став заступником директора ТОВ «Фіакр-Львів», що обслуговує міські та приміські автобусні маршрути загального користування у м. Львові та Львівській області. За період роботи Дмитра на посаді кількість працівників підприємства зросла в 2,5 рази до 352 осіб, відрахування до бюджетів зросли в 2 рази, був закуплений 21 новий автобус та розширений парк низькопідлогових автобусів великої пасажиромісткості.

2014 (лютий - березень) — представник за контрактом компанії Chevron в Західному регіоні України.

З 21 травня 2014 року був Головою Державної служби геології та надр України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ