Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

З середини липня розпочнеться поставка вакцин у регіони

Відповідно до графіків поставка вакцин розпочнеться вже в липні 2011 року. Про це повідомила прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

Протягом липня 2011 року планується провести всі процедури щодо централізованої закупівлі імунобіологічних препаратів. На сьогодні проведені тендерні процедури на суму 108 млн. гривень. Всього, відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2011 рік», передбачено 237,8 млн. грн. для закупівлі імунобіологічних препаратів. Але цієї суми недостатньо, тому Міністерство охорони здоров’я звернулось до Кабінету Міністрів України з проханням виділити додаткові кошти на закупівлю імунобіологічних препаратів.

Слід зазначити, що незважаючи на значний загальний рівень зростання цін, Міністерству вдалося здешевити закупівлю вакцин у порівнянні з минулим роком. Наприклад, вакцина для профілактики кашлюку, дифтерії та правця з ацелюлярним кашлюковим компонентом в цьому році у порівнянні з попереднім роком була закуплена на 10% дешевше, а вакцина для профілактики сказу на 12%. В середньому вдалося досягнути зменшення цін закупівлі імунобіологічних препаратів на 8,5%.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ