Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

З театру Заньковецької звільняють актора, який воює проти рашистів

Як повідомив актор театру ім. Марії Заньковецької Андрій Сніцарчук, йому прийшло повідомлення з театру про припинення дії Контракту з театром.

"Ну, ось і все. Мій шлях у театрі ім. Марії Заньковецької закінчився. Я безмежно вдячний усім глядачам, які охоче і неохоче спостерігали цей шлях. Вдячний усім партнерам, які охоче чи неохоче ділили зі мною сцену. Вдячний режисерам, які охоче чи неохоче призначали на ролі. Цей шлях був прекрасним. Повернуся і обов’язково ще кожному подякую особисто.

Після Перемоги!", - написав Андрій Сніцарчук на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, нещодавно Гал-інфо та Інформаційне агентство АрміяInform розмістили історію актора театру імені Марії Заньковецької Андрія Сніцарчука, який практично з перших днів повномасштабного російського вторгнення пішов до ЗСУ захищати Україну від рашистів.

"11 вересня, я ймовірно отримаю з театру “лист щастя”, не знаю як це буде, й швидше за все з 11 жовтня я вже офіційно не буду працювати в театрі. Тому я спокійно тримаю цю думку.", - зазначав Андрій Сніцарчук.

Однак, мобілізація актора, і його участь у війні проти рашистів, не зупинила генерального директора - художнього керівника театру Андрія Мацяка, який продовжує "театральну зачистку". Нагадаємо, як стало відомо напередодні, аналогічним чином з театру виставили народного артиста України Януша Юхницького.

Про історію  знищення театру, яка триває з 2019 року, можете прочитати в матеріалі Гал-інфо: "Політика “відкритих дверей” знову протягом виносить акторів з театру Заньковецької".

Також нагадаємо, що в театрі ім.Марії Заньковецької оголосили конкурс на заміщення вакантної посади головного режисера. Адже призначений минулого року в.о. головного режисера Вадим Сікорський також прощається з театром. Варто зазначити, що в експертів виникло багато запитань до прописаних конкурсних умов, складається враження, що адміністрація театру свідомо намагається не допустити до участі в даному конкурсі найбільш рейтингового режисера театру Ореста Огородника.

Далі буде....

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ