Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

З восьмого поверху адміністративного комплексу ВАТ «Іскра» викинулися працівниця, племінниця голови товариства колишніх працівників «Іскри» - акціонерів

З восьмого поверху адміністративного комплексу ВАТ «Іскра» викинулися працівниця,  племінниця голови товариства колишніх працівників «Іскри» - акціонерів.  Про це «Гал-info» повідомив голова вільної профспілки працівників ВАТ «Іскра» Віталій Ілик.
За його словами, цей страшний випадок, який відбувся на підприємстві, можна пов’язати з тим, що 27  травня цього року мають відбутися загальні збори акціонерів, на яких буде винесено звіт генерального директора про господарську діяльність товариства за 2005 рік та визначення основних напрямків діяльності товариства на 2006 рік, звіт наглядової ради, звіт ревізійної комісії, затвердження висновків ревізійної комісії по річних звітах та балансу товариства за 2005 рік, затвердження звітів, відкликання та обрання генерального директора, відкликання та обрання наглядової ради, внесення змін та доповнень до статуту товариства, про розподіл прибутку за 2005 рік.
 «Атмосфера на підприємстві напружена», - сказав Віталій Ілик.  Як додав він,  „у зв’язку з трагедією ми зв’язувалися з дядьком загиблої – колишнім заступником генерального директора Методієм Волошиним, а зараз він очолює товариство колишніх працівників ВАТ «Іскра» - акціонерів, де він сказав, що самогубство не пов’язане з сімейними обставинами.”
     Львівський електроламповий завод „Іскра”  контролює 60% українського ринку ламп загального призначення. Доля підприємства на ринку спеціальних і залізничних ламп взагалі становить 15-20%. Потужність „Іскри” – 350-400 млн  ламп в рік. Завод випускає понад 280 типів ламп. Контрольним пакетом акцій підприємства володіє банк Credit Suisse First Boston.    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ