Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

“З всіх пікетуючих близько 70% зараз не працюють на заводі і проживають в гуртожитках практично незаконно,” - Олена Муляк

“Гуртожитки  жіночий на вул. Володилира Великого 16, чоловічий на вул. Науковій 16 і сімейного типу на вул. Кульпарківській 139 призначені для проживання осіб, які зараз працюють на заводі. Щодо реєстрації їхніх дітей у цих гуртожитках суперечать чинному законодавству. З всіх пікетуючих близько 70% зараз не працюють на заводі і проживають в гуртожитках практично незаконно. Ми  призначили нову охорону, щоб навести порядок в гуртожитках і визначити кількість реальних  працівників заводу. В нас є багато молодих спеціалістів, яких нема куди поселити, тоді як у наших гуртожитках живе купа зовсім недотичних до заводу  людей. Пікетуючі обіцяли надати нам пакет документів, згідно з яким вони вимагають передати гуртожитки у комунальну власність. Документи обов’язково розгляне керівництво і прийме відповідне рішення,” - про це “Гал-info” повідомила керівник прес-центру ВАТ “Львівського автобусного заводу” Олена Муляк.

Сьогодні, 28 червня, у День Конституції працівники ВАТ «ЛАЗ» , які проживають у відомчих гуртожитках по вулиці Науковій, 16 та Кульпарківській, 139, пікетують головний офіс підприємства.
Пікетуючи вимагають припинення протиправних, на їх думку, дій адміністрації підприємства стосовно мешканців гуртожитків. Зокрема в цих гуртожитках адміністрація не хоче проводити реєстрацію дітей мешканців, тобто діти працівників заводу залишаються бездомними. Також мешканці гуртожитку не розуміють з якою метою була поставлена в гуртожитках воєнізована охорона.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ