Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

З Ялтинської траси, якою проїде Патріарх Кирил, забрали усі «біг-морди» Вітренко

Лідер Прогресивної соціалістичної партії України Наталія Вітренко звернулася до Генерального прокурора України Олександра Медведька з вимогою зняти з посади прокурора Ялти Сергія Самойлика і притягнути його до кримінальної відповідальності за заклеювання рекламних білбордів ПСПУ. Про це повідомив Е-Крим.

Н. Вітренко стверджує, що С. Самойлик наказав заклеїти її рекламу, розміщену вздовж Ялтинської траси, по якій проїде Патріарх Московський і всієї Русі Кирило під час візиту до Криму.

«Пробандерівські холопи прибрали зі шляху прямування російського Патріарха будь-яке згадування про те, що в Криму живуть росіяни», – вважає Н. Вітренко.

Вона вимагає притягнути С. Самойлика до кримінальної відповідальності за перешкоджання політичній діяльності ПСПУ та перевищення посадових повноважень, оскільки він своїм приписом зобов'язав міського голову Ялти Сергія Брайка прибрати білборди з портретом Н. Вітренко і закликом до єдності України, Росії та Білорусії.

На думку політика, заклеювання білбордів також є порушенням закону про політичні партії.

«У той же час у Севастополі та інших місцях Криму висять білборди представника правлячої коаліції Бориса Тарасюка українською мовою. Їх ніхто не чіпає. А мій білборд, як лідера опозиційної партії, ліквідували», – стверджує Н. Вітренко у зверненні до Генпрокурору.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ