Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За 100 дол. та плазмовий телевізор "купили" начальника відділу ДСНС у Тернопільській області

Апеляційний суд Тернопільської області залишив без змін вирок Теребовлянського районного суду від 4 листопада 2014 року, яким начальника Теребовлянського районного відділу Управління ДСНС у Тернопільській області підполковника служби цивільного захисту П. визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди). Повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Доведено, що вищевказана особа в порушення вимог чинного законодавства та з корисливих мотивів улітку 2013 року одержала неправомірну вигоду для себе в розмірі 100 доларів США та плазмовий телевізор вартістю 3 тис. грн. за надання доступу підприємцю до службових приміщень недіючого пожежного депо пожежно-рятувальної частини в смт. Микулинці Теребовлянського району Тернопільської області для використання їх в якості складських до укладення договору оренди.

Рішенням суду першої інстанції обвинуваченого П. засуджено до 2-х років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчими адміністративно-господарськими функціями, строком на 2 роки та зі звільненням від його відбування з випробуванням, із встановленням іспитового строку 1 рік.

Водночас, апеляційний суд Хмельницької області залишив без змін вирок Шепетівського міського суду від 30 грудня 2014 року, яким начальника загону ВОХОР однієї з військових частин Хмельниччини визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України.

Доведено, що вказана особа одержала неправомірну вигоду для себе у розмірі 2500 грн. за сприяння в працевлаштуванні на роботу до загону ВОХОР. Обвинуваченого Г.засуджено до 5-ти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих функцій, строком на 2 роки та зі звільненням від його відбування з випробуванням, із встановленням іспитового строку 2 роки.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ