Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За 10 місяців правоохоронці склали 209 протоколів про вчинення корупційних порушень держслужбовцями

У 2007 році серед керівників структурних підрозділів ОДА звільнено одногокерівника - начальника управління містобудування та архітектури у зв'язку із реорганізацією, а також 8 заступників керівників структурних підрозділів ОДА(управління містобудування та архітектури - 2 посади у зв’язку із реорганізацією, головного управління праці та соціального захисту населення - 2 посади у зв'язку досягненням граничного віку перебування на державній службі та у зв'язку із виходом на пенсію по інвалідності, головного управління промисловості та розвитку інфраструктури - 1 посада в порядку переведення на вищу посаду у зв'язку із реорганізацією, управління з питань внутрішньої політики - 1 посада у зв'язку із скороченням посади та головного управління економіки - 2 посади в порядку переведення на вищу посаду або рівноцінну посаду у зв'язку із реорганізацією). Про це ідеться у проекті рішення про стан кадрової роботи у структурних підрозділах облдержадміністрації та райдержадміністрації області, прийнятому сьогодні за основу на засіданні Колегії ЛОДА.
У 2007 році припинено повноваження голови Кам’янка-Бузької РДА Т. Харка та першого заступника голови Стрийської РДА Б. Вільшинського у зв'язку із смертю.
У 2007 році звільнено 8 заступників голів райдержадміністрацій, з них: за власним бажанням голова Кам'янка-Бузької РДА, також у зв'язку з досягненням граничного віку перебування на державній службі (Буська РДА - Й. Сосновський, Жидачівська РДА - М. Турченяк, Радехівська РДА - Б. Іщук, Турківська РДА - В. Телефанко); в порядку переведення - 1 (Перемишлянська РДА - В. Савчук); та переведені на іншу посаду у межах РДА - 2 (Кам'янка-Бузька РДА -М. Процик, Я. Янишин)
У 2007 році призначено 8 осіб: голови РДА - 1 (Кам'янка-Бузька РДА - Я. Янишин); заступники голів РДА - 5 (Буська РДА - Ю. Кондзірський, Кам'янка-Бузька РДА - Г. Дмитрієва, Б. Ковалюк, Я. Янишин, Перемишлянська РДА -В. Хміль), з них з кадрового резерву - 1; керівники апаратів - 2 (Кам'янка-Бузька РДА - М. Процик, Радехівська РДА - Д. Дибайло).
Також за 10 місяців цього року працівники правоохоронних органів склали 209 протоколів про вчинення корупційних порушень держслужбовцями. 199 з них розглядали суди і 163 особи було оштрафовано. Збитки державі становлять 5 225 грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ