Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

За 11 місяців Львівська митниця перерахувала до Держбюджету понад 1 млрд грн

За січень-листопад 2006 року Львівська митниця перерахувала до Держбюджету понад 1 млрд грн. Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці.
Як повідомляє прес-служба, завдяки значному збільшенню перерахувань коштів протягом січня-листопада 2006 року плановий показник надходжень, доведений для митниці, виконано на 104,5%. Понад план переказано до Держбюджету України майже 42 млн грн.
За результатами роботи у листопаді 2006 року митницею перераховано 108 млн грн., що на 135% більше від надходжень  відповідного місяця минулого року.
У роботі Львівської митниці окреслилась стабільна тенденція щодо збільшення перерахування  коштів до Державного бюджету України. Колективом митниці приймаються всі заходи щодо забезпечення стабільності таких надходжень. Про динаміку зростання надходжень митних платежів свідчать показники за останні 2 роки. Так, за 11  місяців 2005 року цей показник становив 762,4 млн грн, а за 11 місяців поточного року Львівською митницею переказано до Держбюджету податків та зборів на суму, яка сягнула понад 1 млрд грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ