Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За 11 місяців цього року на «гарячу лінію» Львівської митниці надійшло понад 400 звернень

За 11 місяців 2016 року на «гарячу лінію» Львівської митниці ДФС надійшло 427 звернень, з них 423 заяви (клопотання), 3 скарги та одне зауваження. Зокрема, у листопаді поточного року на «гарячу лінію» Львівської митниці ДФС надійшло 10 звернень (усі заяви (клопотання)). Про це повідомила прес-служба ГУ ДФС у Львівській області.

Переважна кількість звернень (273 заяви (клопотання)) стосувались надання роз’яснень (консультацій) законодавства України з питань державної митної справи щодо порядку переміщення через митний кордон України товарів, транспортних засобів комерційного призначення, валютних цінностей, правил здійснення митних формальностей тощо.

Інші звернення стосувались черг у пунктах пропуску (37 звернень), порядку роботи Львівської митниці ДФС та її структурних підрозділів (37 звернень), відмови у митному оформленні чи пропуску через митний кордон України товарів, транспортних засобів комерційного призначення (29 звернень), затримок в митному оформленні (26 звернень), складання протоколів про порушення митних правил (24 звернень) та одне звернення стосувалось роботи інших органів виконавчої влади.

Також громадяни звертались з приводу роботи окремих структурних підрозділів митниці з проханнями надання контактних номерів телефонів, щодо видачі сертифікатів Євро-1 при експорті товарів, оформлення міжнародних поштових відправлень.

Звернення щодо черг в пунктах пропуску, відмови у пропуску чи митному оформленні, скарги та зауваження доводились до керівників відповідних структурних підрозділів для вжиття відповідних заходів реагування.

В усіх випадках громадянам в усній формі (телефоном), а за необхідності письмово, надано вичерпні роз’яснення з приводу порушених ними питань, а також щодо вжитих митницею заходів за результатами опрацювання їх звернень.

Нагадаємо громадянам та представникам суб’єктів господарювання: при виникненні проблемних питань під час перетину кордону та митного оформлення, а також неправомірних дій з боку працівників Львівської митниці ДФС телефонуйте за номером (032)258-99-69. Телефон «гарячої лінії» Львівської митниці ДФС працює цілодобово.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ