Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

За 192-ма опрацьованими протоколами виборчих дільниць Андрій Садовий лідирує з результатом 41,31% голосів виборців – Марта Литвинюк

41,31% голосів виборців має кандидат на посаду міського голови Львова Андрій Садовий за результатами 192 опрацьованих протоколів виборчих дільниць – повідомила 27 березня під час прес-конференції голова виборчого штабу Садового Марта Литвинюк.
За інформацією штабу лідера „Самопомочі”, станом на 16.00 опрацьовано 286 185 бюлетенів. З них 117 720 – за Садового. Василь Куйбіда натомість, за інформацією штабу Садового, має 29%, за нього проголосувало 83  тисячі 469 львів’ян.
Як переконаний Андрій Садовий, підстав для оспорення виборів міського голови немає, адже приблизно на 99% виборчих дільниць він випереджає від свого основного конкурента на 11-12%. За словами лідера „Самопомочі”, вже сьогодні його почали вітати з перемогою на виборах, зокрема керівництво „Нашої України” у Львові та Києві. Щодо інших кандидатів, то вони поки що не дзвонили, однак привітання з перемогою Садовому висловили представники деяких штабів інших кандидатів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ