Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

За 1-й квартал 2006 року до бюджету розвитку міського бюджету надійшло 28,5 млн грн, сума видатків за цей період становить 24,5 млн грн

До бюджету розвитку міського бюджету за 1-й квартал 2006 року надійшло 28,5 млн грн, зокрема від відчуження майна, що перебуває у комунальній власності - 24,5 млн грн (заплановано на рік 45 млн грн); від продажу землі - 4 млн грн (запланован на рік 52,4 млн грн).

Видатки з бюджету розвитку проведені в сумі 24,4 млн грн, з них на капітальні вкладення -18,9 млн грн, зокрема з бюджету розвитку селищних бюджетів та бюджету м. Винники - 1,4 млн грн; внески органів виконавчої влади у статутні фонди підприємств - 5,5 млн грн, з них місцеве співфінансування Проекту водопостачання та каналізації міста Львова, що фінансується Міжнародним Банком Реконструкції та Розвитку - 1,5 млн грн та поповнення статутного фонду теплопостачальних підприємств - 4 млн грн.
Податку з власників транспортних засобів надійшло в сумі 2,7 млн грн та плати за придбання торгових патентів пунктами продажу нафтопродуктів - 0,1 млн грн, всього 2,8 млн грн з запланованих на рік 12,3 млн грн. З вказаної суми використано на проведення робіт, пов'язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування 16,1 тис. грн. Повідомила сьогодні, 18 травня, під час сесії Львівської міської  ради заступник міського голови, начальник управління фінансів Любов Максимович.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ