Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

За 300 грн у Львові можна проїхатися не тільки «екскурсійним» трамваєм, а й тролейбусом

Від початку року у ЛКП«Львівелектротранс» було замовлено 8 екскурсійних маршрутів – сім трамвайних та один тролейбусний. Тепер за 60 хвилин роботи «екскурсійного трамваю» треба заплатити 296,72 грн, за «святковий тролейбус» – 307,97 грн. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
«Цього року вперше за всю історію львівського електротранспорту львів’янам стала доступна послуга «екскурсійний тролейбус». Вона стартувала з оригінальної екскурсійно-пізнавальної поїздки Львовом, яку організували львівські шанувальники електротранспорту на незвичайному тролейбусі львівського виробництва ЛАЗ-52522 №008. також до нас щоденно звертаються бажаючі «проїхатися з вітерцем» на трамваї.

Проте не усіх влаштовує ціна», - говорить начальник відділу зв’язків з громадськістю та пресою комунального підприємства Ольга Бачинська. На підприємстві зізнаються, що для розрахунку вартості години роботи трамвайного вагону та тролейбуса беруть такі показники як середній пробіг за годину роботи, розрахунковий тариф, витрати на перевезення, втрати доходів за 1 годину роботи, собівартість години роботи, рентабельність та ПДВ. Тариф переглядається щоквартально, оскільки із такою ж періодичністю переглядається розрахунковий тариф.

«Зазвичай львів’яни користуються цією послугою для святкування днів народжень, де особливий трамвай із персональним маршрутом є «сюрпризом» для уродинника. Хоча одного разу трамвай було замовлено для того, аби освідчитись дівчині» - додає Ольга Бачинська.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ