Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За 8 місяців 2005 року через західний митний кордон імпортовано в Україну 69,241 тисяч тонн курячого м’яса

За січень-серпень 2005 року через західний митний кордон імпортовано в Україну 69,241 тис. тонн курячого м’яса. Про це сказав в. о. начальника перший, заступник начальника Львівської регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті Ігор Павлів  на засіданні Львівського прес-клубу реформ на тему «Як відбувається ветеринарно-санітарний контроль за імпортом м’ясної продукції”.
За його словами, у жовтні 2005 року було заборонено імпорт курячого м’яса,  у зв’язку з цим за результатами  восьми місяців минулого року було імпортовано 69,241 тисячі тонн продукції, загалом імпортна продукція в Україну надходила з Польщі, Німеччини, США, Бельгії, Голландії. 
 Ветеринарно-санітарний  контроль та нагляд на державному кордоні та транспорті проводиться у семи областях, а саме Чернігівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Львівській, Волинській, Тернопільській, Рівненській областях. На 26 пунктах ветеринарно-санітарного  контролю та нагляду працює 349 працівників.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ