Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

За 9 місяців „Львівська пивоварня” збільшила виробництво пива на 15,7%.

У січні-вересні 2006 року ВАТ „Львівська пивоварня” збільшила виробництва пива на 15,7% або 1 181 тис. дал з 7513 тис. дал до  8694 тис. дал пива у порівнянні із відповідним періодом минулого року. Про це «Гал-info» повідомила фахівець зі зв’язків з громадськістю ВАТ "Львівська пивоварня" Надія Цюра.

Як зазначає Надія Цюра, у вересні броварня збільшила виробництво пива порівняно з вереснем минулого року на 17%  — до 1051 тис. дал. Піковим показником виробництва продовж останніх дев’ять місяців став серпень, коли було вироблено 1532 тис. дал пива.
Нарощування потужностей, відбулося завдяки великому проекту, реалізованому „Львівською пивоварнею” цього року, — введення в експлуатацію ПЕТ лінії, додає вона.
ВАТ «Львівська пивоварня» сплатила за 2005 рік 45,666 млн. грн.. податків, сума інвестицій в минулому році становила понад 4 млн. євро.  
“Львівська пивоварня” – найстаріша пивоварня в Україні. За підсумками 2005 року, ТМ “Львівське” належить 5% загальноукраїнського ринку пива і 23% ринку Західної України.
      Стратегічним інвестором ВАТ „Львівська пивоварня” є Baltic Beverages Holding (BBH), який в пропорції 50х50% належить компаніям Scottish & Newcаstle та Carlsberg Breweries.
    


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ