Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

За час пандемії у ЗСУ від коронавірусу одужало 82 особи

20 травня Командування Медичних сил Збройних Сил України звітує про епідемічну обстановка в Збройних Силах України.

Станом на 07.00 20 травня в Збройних Силах України хворіє 45 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужало 82 особи та 2 летальних випадки.

На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 143 особи. Кількість військовослужбовців у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 39 осіб.
За минулу добу зареєстровано п’ять нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Чотири військовослужбовця (Київська область – 3 особи, Одеська область – 1 особа) та один працівників ЗС України (Київська область) лікуються вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнтів задовільний. Симптоми захворювання відсутні.

Тако ж, станом на 07.00 19 травня додатково було обліковано ще один випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 у військовослужбовця (Київська область), який проходив додаткове обстеження. Пацієнт лікується вдома під наглядом медичної служби. Стан здоров’я пацієнта задовільний. Симптоми захворювання відсутні.

Аналіз захворювань серед військовослужбовців та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом. Не наражайте себе та свою родину на небезпеку зайвими контактами. Залишайтеся вдома.

Командування Медичних сил Збройних Сил України закликає дотримуватися правил карантину та особистої гігієни.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, в Україні на коронавірус хворіє понад 19 тис. людей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ