Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

За чотири доби у районі АТО затримано 118 осіб, у яких вилучено вогнепальну зброю

118 затримано у районі проведення АТО з 12 по 15 березня у рамках контрдиверсійної спеціальної операції співробітниками Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби та Служби безпеки України. У затриманих вилучено вісім одиниць вогнепальної зброї (у т.ч. два кулемети ДШКМ калібру 12,7 мм) та 1379 боєприпасів, повідомляє прес-служба СБУ.

Крім того, у ста метрах від автошляху Метьолкіне – Воронове Попаснянського району Луганської області у лісосмузі виявлено схрон боєприпасів та вибухових речовин: дев’ять гранатометів, три протипіхотні міни,  майже півтора кілограми тротилу, детонатори. 

Затримано осіб, які перебувають у розшуку як учасники НЗФ: Белоусова С.В., Артюха В.М., Лугову Т.М., Старун В.В.,  Дудка О.В., Олексєєва О.С., Висоцьку В.К., Левченко І.А., Шишанюк Н.Я., Бабіту О.І., Моїсеєнко О.І. Вказаних осіб передано органам, які здійснюють досудове розслідування щодо них.

Також виявлено сорок чотири особи, які обґрунтовано перевіряються на причетність до діяльності незаконних збройних формувань та терористичних організацій т.зв. «ДНР» та «ЛНР».

Затримано низку осіб, які перебувають у розшуку: сімдесят сім з них за кримінальні та сімнадцять - за адміністративні правопорушення, переховуються від суду

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ