Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

За декілька днів заасфальтували 4 км дороги Н-13 Львів - Самбір - Ужгород

Як інформують на Facebook-сторінці Служби автомобільних доріг у Львівській області, на автомобільній дорозі Н-13 Львів - Самбір - Ужгород влаштовуємо верхній шар асфальтобетонного дорожнього покриття (ЩМА).
Фото: Гал-інфо

На сьогодні заасфальтовано вже від Крижової до Великого Любіня. Наразі ремонтні роботи тривають на ділянці між населеними пунктами Великий Любінь та Ставчани.

Для довідки:
З кожним роком на автомобільних дорогах збільшується кількість автомобілів та вантажопідйомність транспортних засобів, що, у свою чергу, збільшує навантаження на дорожнє покриття в цілому. У зв'язку з цим проектувальники автомобільних доріг намагаються знайти різні методи для збереження дорожнього покриття та забезпечення безпеки дорожнього руху.

На сьогодні одним з кращих методів відновлення доріг з асфальтобетонним покриттям є використання ЩМА (щебенево-мастичного асфальтобетону).

Використання ЩМА дозволяє знизити витрати,необхідні для ремонту і утримання доріг, майже в 4 рази. При цьому, загальна довговічність дорожнього полотна збільшується майже в 3 рази.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ