Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

За дев’ять місяців 2006 року чистий прибуток ВАТ “Концерн Галнафтогаз” становить 29,7 млн грн

За 9 місяців 2006-го консолідований чистий прибуток ВАТ “Концерн Галнафтогаз” за національними стандартами фінансової звітності (УСБО) становить 29,7 млн грн. Про це “Гал-info” повідомив  керівник прес-служби ВАТ „Концерн „Галнафтогаз” Олесь Пограничний.
Необоротні активи (частка основних засобів – 83,9%) становлять по залишковій вартості 525,9 млн грн. Зношеність основних засобів – 14,9%.
Консолідована виручка від реалізації становить 2 662,5 млн грн і формується в основному за рахунок реалізації нафтопродуктів, супутніх товарів та послуг, наданих дочірніми підприємствами Концерну через його власну мережу АЗС та нафтобаз.
Сукупні активи – 1 063,3 млн грн. Власний капітал ВАТ “Концерн Галнафтогаз” становить 367,9 млн грн. Частка власного капіталу в пасивах – 34,6%.
За три квартали 2006 року EBITDA становить 67,4 млн грн. Робочий капітал Концерну – 285,5 млн грн.
У 2005 році прибуток ВАТ „Концерн „Галнафтогаз” за міжнародним фінансовим аудитом становив 40,5 млн грн і зріс майже в два рази порівняно з 2004 роком, коли він становив 22,2 млн грн.
  ВАТ “Концерн Галнафтогаз” входить до холдингу «Універсальна інвестиційна група». Належить до найбільших  власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК «ОККО», що складається зі 154 сучасних комплексів. Загалом «Концерну Галнафтогаз» належить 202 АЗС і 15 нафтобаз у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Львівській, Одеській, Рівненській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській та Чернігівській областях, а також у Києві.  У жовтні було введено в експлуатацію два великих трасових комплекси: в Калинівці (48 км траси Київ-Чоп) та Чопі на митному переході з Угорщиною. АЗК «ОККО» в Чопі визнано найбільшим автозаправним комплексом України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ