Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

За добу окупанти 37 разів порушили режим припинення вогню – штаб АТО

Протягом минулої доби ситуація в районі проведення антитерористичної операції залишалася цілком контрольованою силами АТО. Проросійські окупанти 37 разів порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє прес-центр АТО.

З 21 години, 3 липня, протягом двох годин, бойовики піддали обстрілам мінами калібру 120-мм позиції сил АТО поблизу населеного пункту Новотошківське. О 22 годині, з цієї ж зброї було обстріляно Новгородське.

Також російсько-терористичні війська провокували обстрілами захисників України в районах населених пунктів Станиця Луганська, Мар’їнка, Красногорівка, Майорськ, Розсадки, Троїцьке.

Найгарячіше було поблизу населеного пункту Опитне. Наших бійців там постійно турбували обстрілами з різних видів зброї та снайпер.

З 20.40 в районі населеного пункту Піски проросійські окупанти обстріляли позиції сил АТО з БМП. Вогневі точки противника було оперативно подавлено не забороненим Мінськими домовленостями озброєнням.

О 17.10 в районі населеного пункту Щастя відбулося бойове зіткнення сил АТО з диверсійно-розвідувальною групою проросійських окупантів. Українські військові змусили противника втекти.

З нуля годин до 6-ї ранку 4 липня, проросійські бандформування продовжили порушувати Мінські домовленості.

Двічі зі 120-мм мінометів обстріляні позиції сил АТО в районі населеного пункту Кримське. Тричі окупанти вели вогонь по позиціях сил АТО в районі Новотошківського. Зокрема, з танку, 120-мм мінометів, 122-мм гармат та стрілецької зброї.

На провокації бойовиків бійці АТО не піддаються та дають адекватну відсіч зі зброї, не забороненої Мінськими домовленостями.

Українські захисники готові до будь-якого розвитку подій та впевнені у своїх силах, впевнені в штабі АТО.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ