Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За два дні 148 населених пунктів Львівщини залишалися без світла

Львівщина знову потерпає від інтенсивних гроз та дощів. Відтак, було вимкнуто низку ліній електропередачі Кам’янка-Бузького, Городоцького, Старосамбірського, Буського, Перемишлянського, Пустомитівського, Жовківського, Золочівського, Яворівського районів області, були вимкнення і у місті Львові, –повідомили у відділі корпоративних зв’язків ВАТ “Львівобленерго”
Загалом у нашому регіоні через несприятливі погодні обставини впродовж 2-3 липня вимикалось 17 ліній електропередачі напругою 6-10кВ, 6 ліній напругою 35 кВ, 981 трансформаторна підстанція та один трансформатор напругою 35 кВ, що призвело до знеструмлення 129 населених пунктів повністю та 19 – частково.

Дощі та бурі продовжуються, та працівники ВАТ „Львівобленерго” намагаються якнайоперативніше відновити електропостачання своїм споживачам. Станом на 12.30 год. 3 липня 2009 р. повністю вимкнутими залишаються 4 лінії електропередачі напругою 6-10кВ та 2 – частково, 97 трансформаторних підстанцій, 31 населений пункт – повністю та два – частково. Наслідки негоди ще ліквідовуються у Золочівському, Жовківському та Городоцькому районах.



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ