Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За два дні Фестиваль освіти і науки відвідали близько 6 тисяч львів’ян

За 2 дні Фестиваль освіти та науки відвідало понад 6 тис львів’ян. Нагадаємо, з 28 до 30 квітня вдруге у Львові проходить Фестиваль освіти і науки. Участь у Фестивалі взяли 8 наукових та навчальних закладів міста, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, за даними організаторів Фестивалю, за два дні захід відвідали близько 6 тисяч львів’ян. З них понад 2 тисячі школярів, студентів, вчителів та батьків завітали на Фестиваль 28 квітня та майже 4 тисячі – 30 квітня.

Крім того, у другий день Фестивалю освіти і науки, було розповсюджено більше 2 тисяч примірників «Довідника освіти», у якому міститься інформація про 500 освітніх установ міста, державні і приватні навчальні заклади, різноманітні курси для молоді.

Також 28 та 30 квітня проводилися екскурсії для учнів старших класів у вищі навчальні заклади та наукові центри міста.

«Я вже визначилася, що мене цікавить, – це хімія. Сьогодні я мала можливість побачити дуже цікаві досліди, які не завжди можна провести у школі», - розповідає учениця 7 класу Людмила.

Нагадаємо, Перший Львівський фестиваль науки проходив 21-23 квітня минулого року. На ньому було представлено 80 проектів від 6 львівських вищих навчальних закладів. Захід відвідало понад 4000 учнів 7-9 класів.

Організаторами Фестивалю є громадське об’єднання «Самопоміч», управління внутрішньої політики та економіки Львівської міської ради та вищі навчальні заклади міста.

Генеральний інформаційний партнер Фестивалю – радіо «Люкс». Інформаційні партнери – інтернет-видання Zaxid.net, Gazeta.ua, «Газета по-українськи», тижневий журнал «Країна», радіо «Незалежність».

Спонсори – компанія «ДТЕК» та ПАТ «МТС Україна».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ