Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За два дні Фестивалю пива «Кубок Лева» пивомани випили близько 60 000 літрів пива

17-18 червня 2006 року у Львові відбувся VIІI Фестиваль пива “Кубок Лева”, організатором якого була Львівська пивоварня, — про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Львівської пивоварні. Цьогорічний фестиваль запам’ятається новими пивними рекордами і зірковими гостями. Два дні шанувальників пива розважали популярні пивні бренди – “Львівське”, “Славутич”, “Арсенал”, “Туборг”, “Балтика” . Вперше у цьому році на фестивалі було присутнє датське пиво “Карлсберг”.

Для шанувальників бурштинового напою на фестивалі працювало три сцени з музикою, розвагами та конкурсами на будь-який смак від запрошених  улюблених пивних торгових марок. Перед глядачами виступили українські зірки «Піккардійська терція», Наталка Карпа, групи «Таліта Кум», «Мандри», «Юркеш», «Бумбокс», а також зірки “Євробачення” - балет “Життя”, виконавиця з Росії – Чичеріна та гурт із Білорусі “Леприконси”.  Продовж фестивалю відбулися запальні конкурси – фестиваль брейк-дансу, змагання з арм-реслігну, танцювальний марафон, карооке і звичайно пивний чемпіонат.
Окрім того, на VIІI Фестивалі пива “Кубок Лева” було встановлено 2 рекорди: рекорд на присідання з 30-літровою бочкою пива  становить 160 разів; переможець — 28 річний Ігор Романів, який отримав 100 л бурштинового напою; другий рекорд по швидкості пиття гальби пива становить 2.28 секунди; переможцем став 24 річний Андрій Кухтин, який отимав 50 л. пива.
Загалом за два дні фестивалю пивомани випили  близько 60 000 літрів пива, що є рекордним за всі роки фестивалю.
“Львівська пивоварня” — найстаріша пивоварня в Україні й одна з найдавніших у Європі, відрізняється традиційними рецептами, за якими варять “Львівське” пиво. За підсумками 2005 року ТМ “Львівське” належить 5% загальноукраїнського ринку пива, 23% ринку Західної України та 48 % ринку Львівської області. Стратегічним інвестором ВАТ „Львівська пивоварня” є Baltic Beverages Holding (BBH), який в пропорції 50х50% належить компаніям Scottish & Newcаstle та Carlsberg Breweries.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ