Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За три дні петиція щодо проїзду площею св. Юра у Львові набрала понад 1 тис. голосів

За три дні петиція щодо проїзду площею св. Юра у Львові набрала понад 1 тис. голосів. Станом на 25 лютого 11:00 год ця кількість становить 1217 голосів. Водночас львів’яни зареєстрували петицію про заборону проїзду приватного транспорту цією ж площею.

Нагадаємо, від 22 лютого кожен львів’янин може зареєструвати власну петицію у єдиній системі електронних петицій. Якщо вона набере понад 1000 голосів, її будуть змушені розглянути у ЛМР.

Щодо петиції про заборону проїзду приватного транспорту цією ж площею, то під нею підписались вже 249 людей. Відтак, невдовзі за круглим столом буде вирішене питання, чи буде таки приватний транспорт їздити через площу св. Юра.

Також на сайті зареєстровано і інші петиції, такі як запровадження електронного квитока (e-ticket) у громадському транспорті, прибирання господарів за своїми улюбленцями, штрафи за викинуте сміття та кладовище для домашніх тварин.

Однак, якщо петиція і не набрала відповідну кількість голосів, але є актуальною, тоді і її будуть розглядати.

«Ми встановили певну планку – має бути 1 тис львів’ян, які зголосились під петицією, тоді вона є обов’язковою для розгляду. Але це не означає, що якщо петиція набере 100 голосів і ми побачимо її актуальність, ми також будемо її розглядати. Тому кількість насправді не є критичним аргументом», - йдеться на сайті ЛМР.

Станом на сьогодні у єдиній системі електронних петицій у Львові зареєстровано 117 петицій, одна із них знаходиться на розгляді. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ