Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За два роки в рамках місячника з облаштування спортмайданчиків в області проведено благоустрій 649 спортивних майданчиків

4 квітня відбудеться прес-конференція з нагоди проведення місячника з облаштування та впорядкування спортивних майданчиків за місцем проживання та у місцях масового відпочинку населення – про це повідомив директор Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення “спорт для всіх” Олег Криштальський.
Третій рік поспіль з ініціативи Мінсім'ямолодьспорту та Всеукраїнського центру фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх” в Україні з 1 по 30 квітня, з метою покращення умов для регулярних занять оздоровчою фізичною культурою та масовим спортом різних вікових груп населення, активізації процесів будівництва, ремонту та облаштування спортивних споруд, проводиться місячник з впорядкування спортмайданчиків.
За два роки в рамках місячника в області проведено ремонт, фарбування, озеленення та благоустрій 649 спортивних майданчиків, що становить 32,5% від загальної їх кількості. У цьому році під час проведення місячника планується впорядкувати 435 спортмайданчиків (у т.ч. в містах обласного значення – 42), що становить 21,1% від загальної їх кількості. При цьому буде затрачено орієнтовно 192,2 тис. грн. бюджетних та позабюджетних коштів. У благоустрої візьмуть участь понад 3800 осіб населення Львівщини.
За підсумками місячника буде визначено 6 переможців серед регіонів (міста обласного значення і райони) та 29 переможців від кожного міста, району.
Найактивніші учасники місячника нагороджуються спеціальними пам'ятними медалями Всеукраїнського центру фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ