Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За два тижні у Львові розпочнеться “Свято шоколаду”

9-12 лютого у львівському Палаці мистецтв вп’яте відбудеться найсолодше свято країни – “Свято шоколаду”. Цілих 4 дні на “Святі шоколаду” відбуватимуться найрізноманітніші мистецькі та солодкі події.

Протягом чотирьох днів “Свята шоколаду” існуватиме шоколадне місто з унікальними скульптурами львівських будинків. Що більше, у міста навіть буде власний рухомий транспорт!

На відкритті “Свята шоколаду” витесуватимуть скульптуру із брили шоколаду вагою ТРИ тонни. Також на святі шоколатьє Валентин Штефаньо створить унікальну 5-метрову шоколадну піраміду. Професійні українські та закордонні шоколатьє і кондитери такі як Едуард Лєбєдєв та Даша Малахова проведуть унікальні майстер-класи, а для наймолодших відвідувачів діятиме Дитяча шоколадна країна – арт-майстерня із створенням шоколадних скульптур та малюнків.

Також кожного дня “Свята шоколаду” працюватиме Ярмарок-презентація шоколадних виробів найкращих представників індустрії, театр живих скульптур показуватиме свої атракції й лунатиме жива джазова музика.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ