Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За фактом невиплати військовослужбовцю грошового забезпечення відкрили провадження

За ініціативи військової прокуратури розпочато кримінальне провадження за фактом невиплати військовослужбовцю з Львівщини грошового забезпечення. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі прокуратури Західного регіону.

Військовою прокуратурою Західного регіону України проведено вивчення додержання службовими особами однієї з військових частин Львівщини вимог законодавства щодо захисту інтересів держави при забезпеченні соціальних гарантій військовослужбовців, учасників антитерористичної операції, ветеранів та інвалідів війни.

Установлено, що службові особи цієї військової частини, вчинивши недбале ставлення до служби в умовах особливого періоду, ненараховували та невиплачували майору грошове забезпечення з березня 2018 року по лютий 2019 року, а також невживали заходів щодо встановлення причин такої невиплати.

Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 425 КК України здійснює військова прокуратура Західного регіону України, а досудове розслідування – Територіальне управління ДБР, розташоване у м. Львові. Слідство триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ