Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За фактом порушень виборчого законодавства на Львівщині відкрили два кримінальних провадження

Правопорушення правоохоронці виявили сьогодні, 25 жовтня, на двох виборчих дільницях - у місті Самборі та в одному з сіл Стрийського району.

Як попередньо встановили поліцейські, сьогодні, на двох виборчих дільницях - у місті Самборі та в одному з сіл Стрийського району, голови дільничних виборчих комісій, їх заступники, секретарі та окремі члени комісій підписали протоколи про підрахунок голосів виборців до завершення голосування та проведення такого підрахунку.

За фактами слідчі Самбірського та Стрийського відділів поліції, за процесуального керівництва, відповідно, Самбірської та Стрийської місцевих прокуратур, відкрили кримінальні провадження за ч.4 ст.158-3 (Фальсифікація, підроблення, викрадення, пошкодження або знищення виборчої документації, документації референдуму, викрадення, пошкодження, приховування, знищення печатки виборчої комісії, комісії референдуму, виборчої скриньки, списку виборців чи учасників референдуму) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк п’ять років.

Проводяться досудові розслідування, правоохоронці встановлюють обставини вчинення правопорушень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ