Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

За І квартал 2006 року управління Держпромгірнагляду по Львівській області провело 37 цільових перевірок підприємств і організацій

За перший квартал 2006 року працівниками територіального управління Держпромгірнагляду по Львівській області проведено 37 цільових перевірок підприємств і організацій області. Про це повідомила прес-служба територіального управління Держпромгірнагляду по Львівській області.
Зокрема, перевіряли дотримання безпеки під час виконання охоронних робіт на підприємствах АПК і соціально-культурної сфери, дотримання безпечних умов праці на будівельних об’єктах, наявність проектно-технічної документації на безпечне ведення будівельно-монтажних робіт, безпечне виконання ремонтних, ремонтно-налагоджувальних, монтажних та газонебезпечних робіт, стан промислової безпеки на об’єктах енергопостачання, забезпечення безпечної життєдіяльності населення та попередження аварій на системах газопостачання і багато інших.
Виявлено, що працівники таких потужних підприємств, як АТ «Нафтопереробний комплекс «Галичина», філія «Магістральні нафтопроводи «Дружба», ВАТ «Укртранснафта», ЗАТ «Львівський жиркомбінат» тощо забезпечені всім необхідним: протигазами, сигнально-рятувальними мотузками, рятівними поясами, переносними лампами вибухозахищеного виконання та ін.
Правда, є й такі факти, що аж ніяк не назвеш результатом чиєїсь недбалості, вони мають насправді об’єктивні підстави. Так, у ВАТ «Львівенерго» на значній частині електромереж експлуатується устаткування незадовільного технічного стану, яке виробило свій ресурс і підлягає негайній заміні і модернізації, реконструкції чи капремонту. Мабуть, зрозуміло, чому торік у товаристві сталося 10 нещасних випадків, з них 1 – зі смертельним наслідком.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ