Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За крадіжки та збут марихуани 23-річна жителька Львівщини отримала 6 років неволі

За вироком суду 23-річна жителька Самбора Львівської області отримала покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 6 років та 6 місяців. Про це сьогодні, 9 січня, повідомили в ГУМВС України у Львівській області.

Навесні минулого року дівчина незаконно реалізувала двом громадянам особливо небезпечний наркотичний засіб – подріблену речовину, рослинного походження(марихуану).

Влітку самбірчанка взялась за крадіжки. Так, дівчина поцупила два ящики глечиків з посадженими квітами, завдавши 770 грн матеріальної шкоди. Через два тижні вона таємно зняла з шиї чоловіка, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, золотий ланцюжок вартістю понад 2 тис. 400грн.

У судовому засіданні зловмисниця  повністю визнала свою провину та щиро розкаялася. Відтак, її визнали винною у скоєнні злочинів, передбачених за ч. 2 ст. 307 ККУкраїни (Незаконний збут наркотичного засобу) та за ч. 2 с. 185 КК України (крадіжка).

За вироком суду вона отримала 6 років та 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією всього належного їй майна. При обранні такого суворого покарання суд врахував також невідбуту частину покарання, яке самбірчанка вже встигла отримати раніше.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ