Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

За „круглим столом” у Львові зустрілися представники від Мінекономіки України, експерти Програми Розвитку ООН в Україні, ОДА та головного управління економіки

У м. Львові відбулося засідання „круглого столу” з питання «Цілі розвитку тисячоліття як інструмент регіональної соціальної політики» – про це повідомила прес-служба Львівської ОДА з посиланням на Міністерство економіки України. У засіданні „круглого столу” взяли участь представники від Міністерства економіки України, експертів Програми Розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні (ПРООН), облдержадміністрації та головного управління економіки.
На засіданні „круглого столу” обговорено Цілі Розвитку Тисячоліття, задекларовані у Декларації Тисячоліття Організації Об’єднаних Націй. Цілі Розвитку Тисячоліття адаптовані до умов України з урахуванням специфіки її розвитку. Серед них: подолання бідності, забезпечення якісної освіти впродовж життя, сталий розвиток довкілля, поліпшення здоров’я матерів, зменшення дитячої смертності, подолання Віл-інфекції і туберкульозу, забезпечення гендерної рівності. Зазначені цілі значною мірою збігаються з визначеними цілями у Стратегії розвитку Львівщини до 2015 року.
За результатами зустрічі вирішено підписати Меморандум між Львівською облдержадміністрацією і Програмою Розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні щодо реалізації у Львівській області пілотного проекту який передбачає розробку та впровадження Програми «Цілі Розвитку Тисячоліття».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ