Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За куріння під час руху водіїв маршруток будуть карати

Управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради буде боротися з курінням водіїв маршруток під час руху. Водіїв, які не дотримуватимуться відповідних норм, будуть притягувати до відповідальності. У разі ж систематичних порушень їх будуть звільняти з роботи. Водночас до перевізників, які не реагуватимуть на недотримання водіями норм чинного законодавства, будуть вживати жорстких заходів, аж до розірвання з ними угоди про перевезення.
Проте поки що випадків притягнення до відповідальності за порушення якогось водія чи розірвання угоди з якимось перевізником не було. Як повідомив у коментарі „Гал-info” начальник управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Микола Шкурган, боротися з такими порушеннями досить важко. „Можливо, ми будемо брати фотоапарат і просто йти фотографувати порушення”, - сказав Микола Шкурган. Наразі всі водії про заборону курити попереджені і несуть всю відповідальність за порушення.
Для усіх перевізників діють «Правила надання послуг пасажирського автомобільного  транспорту», затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997 р. № 176. Пунктом 38 постанови водіям забороняється під час руху розмовляти з пасажирами, їсти, пити та курити.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ