Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За літо у школах Львівщини можуть зникнути вуличні туалети

Цього року у Львівській області мають намір провести роботи із облаштування внутрішніх вбиралень у приміщеннях шкіл, які їх не мають. Про це сьогодні, 7 травня, в коментарі Гал-інфо розповіла директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій.

«Будуть проводити роботи по Дрогобицькому районі, Турківському районі. Вони виходять на свій ресурс. Ми минулого року передбачали це у програмі розвитку освіти Львівщини були передбачені кошти на реконструкцію і встановлення внутрішніх вбиралень у школах та створення сприятливих санітарних умов. Нам вдалося провести і скерувати фінансовий ресурс. Поза увагою залишилася ще невелика кількість шкіл і це ми мусимо надолужити у цьому році. У Дрогобицькому районі вже виготовлені проектно-кошторисні документації для створення належних вигод в приміщеннях шкіл», - сказала Любомира Мандзій.

За її словами на Львівщині без вигод залишається близько 25 шкіл. Усі ці школи в гірських районах. Проблемними залишаються Турківський та Дрогобицький райони.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, станом на 1 травня 2017 року у Львівській області було 57 шкіл, які не мали облаштованих санвузлів у приміщеннях навчальних закладів. Найбільша проблема існує у гірських районах Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ