Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За Львівщиною закріпили Міністерство з питань сім'ї, молоді та спорту

Кабінет Міністрів України закріпив міністерства та інші центральні органи виконавчої влади за адміністративно-територіальними одиницями (областями, АРК, містах Севастополі та Києві). Відповідне розпорядження, прийняте Кабміном 31 березня, опубліковано в урядовій газеті «Урядовий кур'єр» у середу, 7 квітня, повідомляє «Главред» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Згідно з доповненням до розпорядження, за Автономною Республікою Крим закріплено Міністерство палива та енергетики, за Севастополем - Міністерство з питань надзвичайних ситуацій, за Києвом - Міністерство економіки.

За взаємодію з місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування в Запорізькій і Миколаївській областях відповідає керівництво Міністерства промислової політики, в Одеській області - Міністерство транспорту та зв'язку, у Волинській - Міністерство культури і туризму, у Донецькій - Міністерство охорони навколишнього природного середовища, у Львівській - Міністерство з питань сім'ї, молоді та спорту.

Відповідно до документа, Міністерство праці та соціальної політики закріплено за Київською областю, Міністерство освіти і науки - за Харківською, Міністерство охорони здоров'я - за Сумської, Міністерство юстиції - за Вінницькою, Міністерство фінансів - за Черкаської, Міністерство аграрної політики - за Полтавською, Міністерство з питань житлово-комунального господарства - за Луганською, Міністерство регіонального розвитку і будівництва - за Рівненської, Міністерство економіки - за Дніпропетровською областю.

Питання взаємодії з місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування в Закарпатській області буде курирувати Державний комітет України по земельних ресурсах, у Чернігівській - Державна податкова адміністрація, в Житомирській - Держкомветмедицини, в Тернопільській - Держкомрибгосп, у Кіровоградській - Антимонопольний комітет, в Івано-Франківській - Держкомпідприємництва, у Хмельницькій - Держкомрезерв, у Херсонській - Головне управління Державної служби України, у Чернівецькій - Держкомстат.

Крім того, координаторами роботи визначено перший віце-прем'єр і віце-прем'єри. За кожним з них закріплено в середньому по три-чотири регіони.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ