Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За місяць Генпрокуратура обіцяє сказати, чи вбили Івасюка

Вже в травні цього року Генпрокуратура може прийняти остаточне рішення у справі про про загибель 30 років тому співака і композитора Володимира Івасюка. Про це в інтерв'ю газеті "Сегодня" заявив генеральний прокурор України Олександр Медведько, – повідомила Українська правда.
"Слідчі дії продовжуються. Найближчим часом я запрошу свого заступника Миколу Голомшу, щоб вже в травні прийняти по цій справі остаточне рішення, з'ясувавши, нарешті, що це було - злочин чи самогубство", - сказав Медведько.
Він також зауважив, що за три місяці роботи роботи слідчої комісії по справі смерті співака "причетних до можливої загибелі Івасюка поки не встановлено".
Нагадаємо, 26 січня цього року Генпрокуратура поновила розслідування причин і обставин смерті відомого композитора Володимира Івасюка, який начебто повісився в лісі поблизу Львова в квітні 1979 року. "Зараз створена невелика слідчо-оперативна група, буквально з кількох чоловік. Вона виїхала у Львів, проводить опитування свідків і таке інше. Є питання, на які треба дати відповіді, але перспективи поки неясні. Проте всі білі плями треба усунути", - зауважував у лютому начальник прес-служби ГПУ Юрій Бойченко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ