Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

За минулу добу на Львівщині під колеса автівок потрапили двоє пішоходів

Упродовж минулої доби, 27 квітня, на території Львівської області внаслідок наїздів автівок травмувалися двоє пішоходів.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Так, 27 квітня, приблизно о 22:00, на автодорозі "Західний обхід міста Львів" у селі Зимна Вода Львівського району водій автомобіля "ЗАЗ", 49-річний львів’янин, здійснив наїзд на 63-річного жителя Львова. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження та його ушпиталили.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася орієнтовно о 23:00 у Червонограді на вулиці Василя Стуса. Як попередньо з'ясували правоохоронці, водій автомобіля "Рено Меґан", 29-річний місцевий житель, здійснив наїзд на 41-річного червоноградця. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження та його ушпиталили.

У зв'язку з цими фактами слідчі територіальних підрозділів поліції Львівщини відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці з'ясовують усі обставини подій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ