Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

За минулу добу окупаційні війська 36 разів відкривали вогонь по наших позиціях

За минулу добу російсько-окупаційні війська 36 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників, - зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 17 провокацій. Укріплення Збройних Сил України поблизу Гранітного, Лебединського, Гнутового та Новотроїцького противник обстріляв з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї, а в Березному - з озброєння БМП.

В районі Степного бойовики вели вогонь з мінометів 120 калібру, а в Широкіному і Красногорівці - з мінометів калібрів 82 мм та 120 мм.

На Луганському напрямку окупанти 9 разів порушили режим припинення вогню. В районах Нижньотеплого та Лопаскіного ворог використав проти сил АТО гранатомети та стрілецьку зброю, а захисники Кримського опинились під вогнем мінометів та ствольної артилерії калібрів 120 та 122 мм.

На Донецькому напрямку відбулось 10 обстрілів. В Луганському російсько-окупаційні війська застосовували проти українських воїнів вогонь БМП, а в Авдіївці, шахті Бутівка, Верхньоторецькому - міномети 82 калібру, кулемети, гранатомети та стрілецьку зброю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ