Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

За минулу добу окупаційні війська 40 разів відкривали вогонь

За минулу добу російсько-окупаційні війська 40 разів відкривали вогонь по позиціям українських захисників. На Луганському напрямку зафіксовано 10 порушень “режиму тиші”. Противник вдавався до збройних провокацій з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї в районі Новоолександрівки, Новозванівки та Станиці Луганскої, - зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 27 вересня.

На Луганському напрямку зафіксовано 10 порушень “режиму тиші”. Противник вдавався до збройних провокацій з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї в районі Новоолександрівки, Новозванівки та Станиці Луганскої. 

На Маріупольському напрямку зафіксовано 18 порушень “режиму тиші”. В районі Мар’їнки, Старогнатівки, Широкиного та Павлополя бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів. Окрім того, по Мар’їнці вів вогонь снайпер, а по Старогнатівці бойовики відкривали вогонь з БМП.

На Донецькому напрямку зафіксовано 12 обстрілів. Окупанти вели вогонь із мінометів 82-го та 120 калібру по Зайцевому, а з 120-го - по Нижнє Лозовому. Також бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї та кулеметів по Верхньоторецькому, Зайцевому, Авдіївці та Нижне Лозовому. А з БМП - по Зайцевому та Нижнє Лозовому. 
Незважаючи на ці провокації, Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських угод.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ