Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За минулу добу працівниками УМВС області вилучено велику кількість зброї та набоїв до неї

Учора, 18 вересня, працівники Жовківського РВ УМВС України у Львівській області у приміщенні гаражу  громадянина М., 1959 р.н. виявили обріз пневматичної гвинтівки, переробленої під патрони калібру 5,6 мм., мисливську гладкоствольну рушницю "Сімсон" калібру 16 мм., яку цей громадянин зберігав без відповідного дозволу, один патрон калібру 5,45 мм та один патрон калібру 9 мм.
Вилучення зброї провели вчора і працівники Самбірського МРВ УМВС України. Ними було виявлено незаконне зберігання пневматичного пістолета, переробленого для стрільби малокаліберними патронами, та 9 патронів калібру 5,6 мм. У пакеті ж непрацюючої громадянки Ч., 1958 р.н., працівниками Трускавецького МВ УМВС України було виявлено та вилучено 15 патронів калібру 5,45 мм.
 У Львові за останню добу міліціонерами виявлено три факти незаконного зберігання зброї. Зокрема, був затриманий  львів’янин 1967 р.н., непрацюючий, у якого, в кишені куртки, знайшли 13 патронів калібру 7,62 мм, які придатні до стрільби. Інші вилучення відбулись у Франківському районі міста. Тут співробітники Франківського РВ УМВС України у Львівській області вилучили 30 патронів калібру 5.45 мм до автомата "Калашникова" та 49 патронів калібру 7,62 мм до пістолета "ТТ", які є бойовими.  Про це „Гал-іnfо” повідомили в ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ