Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За минулу добу прикордонники затримали дві групи нелегалів з Молдови

31 травня у селищі Соломоново прикордонники Чопського загону затримали у приватному будинку двох громадян Молдови за обставин, що вказували на підготовку до незаконного перетину державного кордону. Документи у затриманих відсутні. Разом з ними була затримана і власниця будинку, яка надала притулок порушникам.

Прикордонний наряд застави „Ужгород” затримав при спробі незаконного перетину кордону чотирьох громадянок Молдови та громадянина України. У всіх порушників документи відсутні. Про це повідомила Тетяна Герасимчук, прес-секретар Західного регіонального управління ДПСУ.
Впродовж січня-квітня 2006 року органами охорони державного кордону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України затримано 3023 порушників законодавства України з прикордонних питань, за незаконний перетин кордону — 959 осіб, з них  — нелегальних мігрантів — 772 особи. Загалом серед незаконних мігрантів найбільше переважають громадяни Молдови (57%), які через територію нашої держави намагаються добратися до Західної Європи.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ