Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

За минулу добу російсько-окупаційні війська 40 разів відкривали вогонь

За минулу добу російсько-окупаційні війська 40 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників, - зведення прес-центру штабу АТО станом на ранок 6 жовтня.

Зокрема, 12 порушень “режиму тиші” зафіксовано на Луганському напрямку.  Противник вдавався до збройних провокацій в районі Новоолександрівки, Новозванівки, Балки Крутенької, Трьохізбенки та Станиці Луганської, при цьому застосувавши стрілецьку зброю, кулемети та гранатомети. По Новоолександрівці, Новозванівці та в районі Балки Крутенької ворог застосував проти сил АТО міномети 120-го калібру.

На Донецькому напрямку зафіксовано 8 обстрілів. Під ворожий вогонь з гранатометів та стрілецької зброї потрапили населені пункти Авдіївка, Піски, Опитне, Новгородське та Верхньоторецьке. Також неподалік Авдіївки  та Верхньоторецького ворог відкривав вогонь з мінометів калібром 82-мм.

На Маріупольському напрямку  зафіксовано  20 випадків порушення російсько-окупаційними військами режиму припинення вогню. Збройні провокації ворога зафіксовано районі Водяного, Чермалика, Мар’їнки, Широкиного, Гнутового,  Павлопіля та Старогнатівки. Окрім гранатометів та стрілецької зброї в районі Тарамчука противник застосував проти сил АТО міномет калібром 82-мм. Також неподалік Мар’їнки, Широкіного та Гнутового зафіксовано снайперський вогонь противника.

За добу що минула, в районах проведення антитерористичної операції виявлено чотири прольоти БПЛА противника.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ