Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За минулу добу в ДТП на Львівщині загинуло двоє людей

15 жовтня на території Львівської області сталося три дорожньо-транспортні пригоди, унаслідок котрих дві особи загинули, а дев’ятеро – травмовані – повідомили в прес-центрі ГУ МНС України у Львівській області.

Зокрема, об 11 год. 30 хв. на автодорозі Куровичі – Рогатин біля с. Мерещів Перемишлянського району виникла дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої водій автобуса ЛАЗ-697, що слідував за маршрутом «Львів – Бережани» здійснюючи обгін трактора виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з легковим автомобілем «Пежо-305». На момент ДТП в автобусі знаходилось 14 пасажирів. Внаслідок ДТП пасажири автобуса не постраждали, отримали травми середнього ступеня важкості водій «Пежо» та пасажир автомобіля Наталія І., 1979 року народження яких доставлено в лікарню швидкої медичної допомоги м. Львова. За фактом ДТП ведеться слідство.
15 жовтня о 14 год. 45 хв. на трасі Львів-Краковець поблизу с. Роснівка Яворівського району виникла дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої водій автомобіля «Шкода-Октавія» зіткнувся з автомобілем «Форд-Ескорт». Внаслідок ДТП на місці пригоди загинуло дві особи, а саме: водій автомобіля «Шкода-Октавія» Юрій П. та пасажир автомобіля «Форд-Ескорт» Лідія Г., 1965 року народження та госпіталізовано в травматологічне відділення Новояворівської лікарні з травмами важкого ступеня трьох осіб. Для надання допомоги на місце ДТП виїжджало пожежно-рятувальне відділення СДПЧ-31 м. Яворова з комплектом аварійного обладнання, яке проводило роботи по вивільненню тіла загиблого водія автомобіля. За фактом ДТП ведеться слідство.
15 жовтня о 15 год. 55 хв. в с. Нагірне Сколівського району виникла дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої водій автомобіля ВАЗ-21099 не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з вантажним автомобілем «МАН».
Внаслідок ДТП отримали травми чотири пасажири автомобіля ВАЗ-21099, яких з травмами середнього ступеня важкості доставлено в Сколівську ЦРЛ. На місце ДТП виїжджала мобільна група Сколівського РВ ГУ МНС України в Львівській області. За фактом ДТП ведеться слідство.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ