Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

За минулу добу в зоні АТО загиблих та поранених немає

За минулу добу в зоні проведенні антитерористичної операції бойовики тричі обстріляли позиції українських військ, загиблих та поранених немає. Про це повідомив спікер Адміністрації президента за питань АТО Андрій Лисенко.

«За минулу добу жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.Бойовики тричі обстріляли наші позиції зі стрілецької зброї неподалік Широкіного на Маріупольському напрямку. Неспокійно було на західних околицях міста Донецьк», - зазначив речник.

Він також повідомив, що біля Мар’їнки в ніч з 5 на 6 листопада та ввечері 6 листопада застосували стрілецьку зброю та гранатомети, провокуючи військових АТО. В районі Мар’їнки під час огляду території постраждали 4 бійців через спрацювання вибухового пристрою.

Окрім того, за словами Лисенка, окремі провокації були зафіксовані біля Донецького аеропорту - зокрема, в Пісках, Авдіївці та Опитному.

Поблизу Красногорівки бойовики застосували міномет та зенітну установку. «Державна прикордонна служба зафіксувала одну збройну провокацію з боку бойовиків в Луганській області та 4 випадки прольотів безпілотних апаратів ворога, що здійснював повітряну розвідку», - повідомив Лисенко.

Разом з тим він додав, що українські військові не піддаються на провокації.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ