Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

За минулий тиждень у Львові захворіло на ГРВІ понад 9 тис. людей

За минулий тиждень (25.01-31.01) у Львові захворіло на ГРВІ та грип 9005 людей, серед них половину становлять діти. Окрім того, за період епідемії грипу у місті померло 5 осіб, останній летальний випадок стався вчора, 1 лютого. Про це сьогодні, 2 лютого, під час брифінгу повідомив начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб, передає кореспондент Гал-інфо.

Також він зазначив, що у місті рівень захворюваності перевищив епідпоріг із показником 119.9 при епідпорозі 108.8 на 10 тис. населення. 

Однак, він наголосив, що надзвичайного стану у Львові немає, а рівень захворюваності йде на спад.

«Лише за вчора, 1 лютого, у Львові захворіло 1900 людей. Станом на вчора у лікарнях міста із діагнозом пневмонія перебуває 136 людей, із них 23 діти. У реанімації знаходяться 7, та 3 із них – на апараті штучного дихання», - розповів Володимир Зуб.

Нагадаємо, епідемія грипу H1N1 почала ширитись Україною у передостанній тиждень минулого року. На Львівщині зафіксовано 9 випадків смертей від грипу А (Н1). Щодо столиці, то там за останній тиждень від грипу померло 14 людей, загалом ж кількість летальних випадків становить 33.

Додамо, що у львівських школах продовжили карантин до п’ятниці, 5 лютого.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ