Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За недотримання правил перевезення з роботи звільнено водія маршруту №25

Управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради почало вживати радикальніших кроків щодо водіїв-порушників. Причиною цього стало те, що велика частина скарг від пасажирів, які надходять до міської влади, стосуються порушень водіями правил перевезення пасажирів пільгових категорій та неетичної поведінки, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

За словами заступника начальника управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Ігоря Собенка, водіїв-порушників та власників транспортних засобів викликають на бесіду до начальника управління і попереджають про недопустимість повторного порушення.
Водночас Ігор Собенко повідомив, що у зв’язку із неодноразовими порушеннями правил перевезення пасажирів пільгових категорій та неетичною поведінкою водія маршрутки №25 Бучинського C. було звільнено з роботи. „Ми також надіслали інформацію про неодноразові порушення цього водія у „Асоціацію перевізників”, щоби й інші перевізники не брали його на роботу з таким реноме”, - каже Ігор Собенко.
До речі, за 10 днів серпня в управління вже надійшло 6 заяв на водіїв маршрутів № 45, 23, 89 та 72. І знову ж пасажири скаржаться на некультурність шоферів та небажання перевозити пільговиків.
 Нагадаємо, 31 липня Управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради повідомило, що впродовж травня-червня від громадян надійшло 34 скарги на водіїв маршрутних таксі. Нарікання стосувались насамперед низької культури обслуговування у транспортних засобах. Найбільше скаржились пасажири похилого віку та пільговики. Управління транспорту і зв’язку ЛМР зобов’язало керівників підприємств-перевізників провести з водіями бесіди щодо їх етичного поводження з пасажирами.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ