Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За недотримання водіями маршруток законодавства, що стосується перевезення пасажирів, з фірмами-перевізниками будуть розриватися угоди

Цього місяця вже звільнено з роботи трьох водіїв маршрутних таксі у результаті розгляду скарг пасажирів, які надійшли в управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради, - повідомив начальник управління транспорту і зв’язку Микола Шкурган.

Усього з 1 до 21 червня до управління надійшло одинадцять звернень від пасажирів, у яких вони скаржаться на низьку культуру обслуговування водіями та відмову у перевезенні пільговиків. Трьох водіїв – двох працівників ТзОВ “Міра і К” та одного працівника ТзОВ “Фірма Інтерпост”- звільнено. До інших порушників вжито заходів дисциплінарного впливу. Керівники автотранспортних підприємств отримали попередження, у випадку неодноразового порушення норм чинного законодавства України, що стосується перевезення пасажирів, з фірмами будуть розриватися угоди на перевезення пасажирів у м.Львові, - зазначає начальник управління транспорту і зв’язку.
Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ