Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

За невідповідність проектної документації проектувальник сплатить понад 130 тис. грн

Органами державної виконавчої служби міста Полтава на користь державного бюджету стягнуто штраф у розмірі 130,5 тис. грн з проектувальника – ТОВ ВКК «Арія». Про це повідомили в прес-службі ДАБІ.

Нагадаємо, штрафні санкції було накладено Держархбудінспекцією у Полтавській області за результатами перевірки будівництва другої черги комплексу житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення та паркінгом по вул. Ляхова, 10 у Полтаві.

Тоді посадові особи ДАБІ встановили невідповідність проектної документації, переданої замовнику будівництва, вимогам містобудівного законодавства. У зв’язку з цим, було складено припис про усунення порушення та винесено постанову про накладення штрафу на ТОВ ВКК «Арія».

Не погоджуючись з рішенням ДАБІ, проектувальник звернувся до суду з позовом про визнання його протиправним та скасування. Однак спочатку Полтавський окружний адміністративний суд, а згодом і Харківський апеляційний адміністративний суд відмовили позивачу в задоволенні його вимог.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ